Menu

Wij zijn het aanspreekpunt voor al uw vragen over medicijnen. Ons team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Berthe

Apothekersassistente

Over Berthe
Mijn naam is Berthe de Zoete. Inmiddels ben ik 10 jaar werkzaam in de apotheek. Voordat ik apothekersassistente werd, heb ik voor ziekenverzorgende geleerd.

Sinds vijf jaar leg ik huisbezoeken af om onze cliënten te adviseren over hun medicijngebruik. Zo kan ik mijn liefde voor zorgverlening combineren met kennis over medicijnen. Na vijf jaar kan ik met trots zeggen dat we deze manier veel problemen hebben kunnen verhelpen of zelf voorkomen. Dit geeft mij intens veel voldoening.

Ik ben er voor onze cliënten, soms voor iets kleins en soms voor intensieve zorg.

Mariska

Apothekersassistente

Over Mariska
Ik ben Mariska Knops en ben vanaf 2012 werkzaam in de apotheek. In 2017 ben ik aan de slag gegaan als apothekersassistente aan huis. Mensen met een zorgvraag helpen, maakt mij blij. De afgelopen jaren heb ik me bezig gehouden met de medicatierollen voor de kwetsbaren in onze samenleving. Hiermee heb ik hun gezondheid extra ondersteund.

Voor mij is optimale zorg het belangrijkste en daarom kom ik graag bij u thuis!

Manon

Apothekersassistente

Over Manon
Mijn naam is Manon Bos.Sinds 2013 ben ik werkzaam als apothekersassistente. Vanaf 2012 ben ik onder andere verantwoordelijk voor het organiseren van de zorg rondom de medicatierollen in de apotheek. Sinds kort werk ik ook als apothekersassistente aan huis. Het contact met onze cliënten is voor mij erg belangrijk. Ik ben een betrokken en sociale assistente met veel ervaring in de apotheek. Met die ervaring en kennis wil ik er voor zorgen dat de klant de optimale zorg rondom zijn of haar medicatie krijg. Organiseren zit in mijn genen en problemen zijn er om te worden opgelost.

Marieke

Apothekersassistente

Over Marieke
Ik ben Marieke Schop .Met 18 jaar ervaring als apothekersassistente in Hellevoetsluis, kunt u met al uw vragen bij mij terecht. Ik kan me goed voorstellen dat u het soms lastig vindt hoe u medicijnen moet gebruiken. Door de juiste vragen te stellen, kan ik u helpen om tot de beste oplossing te komen.

In de loop van de jaren heb ik veel verschillende situaties voorbij zien komen. Al deze ervaringen kan ik inzetten om te zorgen dat u met uw medicijnen op een prettige manier door het leven kan.

Ik hoop u snel te ontmoeten!

Annemieke

Apothekersassistente

Over Annemiek
Mijn naam is Annemieke.Ik ben nu ruim 40 jaar werkzaam als apothekersassistente. Ik ben begonnen in 1976 en heb ik de loop van jaren veel zien veranderen. Het werk is nog steeds leuk, veranderingen geven ook afwisseling in het vak. Met mijn ervaring kan ik een aanvulling zijn op vragen over medicijn gebruik en wat dieper op medicijn werking ingaan.

VOORZORGSMAATREGELEN TEGEN CORONAVIRUS

Vanwege de maatregelen van de overheid en het RIVM als gevolg van COVID-19 (het coronavirus) bezorgen wij nu zo veel mogelijk. Mocht u nog verdere vragen hebben, dan kunt u ons bellen of mailen via onderstaand telefoonnummer en mailadres.

Wij hopen op uw begrip! 

0181 33 01 80
Medicijn_info@ezorg.nl